Flyttstäd och städservice

Flyttstäd och städservice

God dag bloggen! Några dagars ledighet för mig blir det på sätt och vis inte utan det är i full gång med flyttstäd hemma hos mig, för visst får jag fortfarande kalla det här hemma även fast jag håller på att flytta? Nu har jag tröttnat på Sundsvall så nu väntar ett nytt äventyr och denna gången bär flyttkalaset av till en trea i Östersund, inte så långt ifrån Sundsvall men en ny stad med nya möjligheter. Jag har fått fördelen att få börja jobba på vårat nya kontor som vi precis har öppnat upp i Östersund och jobbet hittade även en lägenhet till mig så det är perfekt. Bästa av allt är att jag även kommer få städservice i mitt nya hem, en gång varannan vecka kommer det alltså komma hem någon firma för att ge mig städservice. Det är synd att de inte kunde lösa flyttstäd åt mig också, det är väl inte för mycket begärt. Skämt åsido, jag är väldigt tacksam för att de hittade en lägenhet åt mig och sen att jag kommer få städservice ser jag bara som en bonus. Just nu har jag tagit en liten paus i min flyttstäd, eller det är en ganska lång paus faktiskt. Under tiden som jag inte har städat så har jag hunnit åka och köpa mat, kollat lite serie och nu sitter jag vid datorn. Egentligen hade nog det bästa varit att bara köra på och få städningen överstökad så att jag kunde sätta mig i bilen och köra till Östersund, men riktigt den disciplinen finns inte hos mig så det blir nog några timmar kvar till här i Sundsvall. Jag önskar er andra en väldigt trevlig påsk och framförallt en skön ledighet så att ni kan vila upp er. Ta hand om er själva och varandra!


Kommentarer är stängda.