Tid för trädfällning

Tid för trädfällning

Hejsan svejsan! Jag funderar på om det inte tiden för trädfällning är inne, det känns nästan som att det har blivit dags nu. Det känns som att jag har blivit väldigt instängd i min trädgård och visst kan det vara skönt att ha en begränsad insyn men när det nu har blivit på bekostnad av solljus så får det vara nog. Jag har faktiskt ingen stor trädgård så det enda alternativet för att kunna få njuta i solen är därför trädfällning, det är kvällssolen som jag vill åt mest men det är också den som är svårast att få. På dagen är solen såpass högt upp ändå så då finns det ingen risk, men framåt kvällen så blir det begränsat väldigt fort. Nu när ett beslut är fattat så kommer nästa fråga i det så kallade ärendet, och det handlar om vem som ska utföra trädfällning. Ska jag våga mig på det själv eller ska jag lämna över ansvaret till någon i Ljungby som har koll på det lite bättre. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte riktigt bestämt det än och jag vet faktiskt inte vad som krävs för att kunna göra jobbet. Jag brukar alltid sköta min trädgård och mitt hus själv, det har aldrig varit några som helst problem men å andra sidan så brukar det inte innebära att det välts ett fem meter högt träd. Utan här pratar vi om små renoveringsprojekt och häckklippning på sin höjd, så jag vet inte hur jag ska göra med min trädfällning. Oavsett vem det är som kommer göra det så tror jag att det kommer bli bra, så länge inte olyckan är framme. Jag har faktiskt tiden och möjligheten att kunna göra det själv den här veckan med tanke på att jag ändå är ledig, men vi får se hur det blir.  


Kommentarer är stängda.