Bygga en pool

Bygga en pool

Tjenare bloggen! Vad säger ni om att hyra in en firma som kan utföra entreprenad och grundarbeten? Varför tänker ni kanske och det ska jag förklara för er nu. I helgen var jag över hos min kompis i Linköping för att fira påsken, väldigt trevligt sällskap och mycket god mat. Men det var ens sak till som stack ut och det var min kompis nya pool. Han hade ringt en firma som sysslade med entreprenad för att de skulle kunna bygga grunden till en pool åt honom och resultat så riktigt schysst ut. Därför funderar jag nu själv på om jag ska skaffa mig en liten bassäng som jag kan njuta av nu när vi börjar få lite värme här i Motala. Jag har länge tänkt på att jag vill komma närmare vattnet och min tanke har alltid varit att eventuellt skaffa mig en sommarstuga på västkusten, men det här skulle mycket väl kunna vara en lite mer prisvärd lösning. Fördelen med en pool är att jag inte ens skulle behöva lämna min trädgård för att svalka mig i vattnet, dessutom så finns det inga fiskar. Givetvis får man inte den där känslan som finns längs västkusten och målet är väl ändå någon gång att skaffa en sommarstuga, dock så krävs det några år sparande för att kunna uppnå det målet. Därför ser jag en pool som den perfekta lösningen för tillfället, jag föredrar faktiskt det framför att bada i sjö eller hav. Jag tycker inte om vattenlivet och framförallt inte fiskar, det är någonting som alltid har avskräckt mig lite och som antagligen alltid kommer att göra det. Dock så måste jag hitta någon firma som erbjuder entreprenad och som jag vet kan ge mig ett gott resultat, det är dagens stora uppgift. Så att jag kan få en offert på arbetet.  


Kommentarer är stängda.