I behov av en köksrenovering

I behov av en köksrenovering

Morsning korsning bloggen! Visst var det lite extra tungt att kliva upp ur sängen idag och det är väl egentligen inte så konstigt med tanke på att vi fick en långhelg. Det i kombination med dålig sömn bäddar för en riktigt tuff arbetsdag och även om halva dagen redan är över så känns det som att det är långt kvar tills dagen är slut. Jag är dock relativt tacksam över att jag arbetar på kontor så att jag inte behöver utföra något fysiskt arbete som typ snickare, då hade jag nog stupat redan vid nio i morse. Apropå snickare så tänkte jag faktiskt ringa en sådan om någon dag för att kolla vad det skulle kosta med en köksrenovering, det kan inte vara så himla dyrt att rusta upp mitt lilla kök tänker jag. Mina hantverkskunskaper är högst begränsade, jag hade inte varit någon särskilt duktig snickare eller målare. Det här med hantverkaryrken har aldrig varit min grej och jag är inte speciellt händig av mig, men vad spelar det för roll när det finns folk som kan göra det åt en. Då kan jag dessutom arbeta samtidigt som en snickare är hemma och ger mig ett nytt kök, bara det är ju en fördel. Jag känner nästan hur ögonen börjar gå i kors nu när jag skriver, antagligen är jag den tröttaste personen i hela Kalmar för tillfället och jag skulle verkligen behöva en liten tupplur vid lunch för att kunna få någon form av energi, dock har vi varken någon soffa eller säng här på kontoret. Inte för att jag hade behövt det för att kunna somna, jag tror det hade räckt med att stänga ögonen här i min stol och sen hade det nog varit godnatt. Men sånt har inte jag tid med utan jag måste jobba, så nu ska jag hälla i mig en kopp kaffe och hoppas på lite enerig.  


Kommentarer är stängda.