Dags att förändra mitt liv

Dags att förändra mitt liv

God dag bloggen! Det är så här att jag har fattat ett beslut gällande min hälsa och ska jag vara ärlig så känns det just nu lite sisådär, men jag har bestämt för att ändå slutföra det. Jag måste få upp min hälsa och börja träna men jag vet att jag just nu inte har disciplinen för att kunna göra det så därför ska jag ta hjälp av en personlig tränare i Halmstad. Med en personlig tränare så får jag någon som kommer motivera mig att träna och förhoppningsvis är det lite krut i personen som ska få mig att träna, annars kommer det nog vara helt förgäves. En gång i tiden hade jag väldigt god fysik och en rent utsagt grym kondition men det är borta sedan länge. Nu är jag extremt otränad och har inte någon kondition över huvud taget och min fysik är långt ifrån vad den en gång var, jag tror inte att jag hade klarat av att jogga några kilometer i hyfsat bra tempo längre. Förut när jag tränade så var det aldrig några problem med disciplinen eller motivationen, att skaffa sig en personlig tränare då var något som aldrig ens kom på tal. Men som ni alla vet så förändras man under tiden och man inser att det finns annat här i livet som är roligare, prioriteringarna blir annorlunda helt enkelt. När jag väl valde bort träningen så var det ett väldigt tufft beslut som jag visste skulle få konsekvenser för min fysik, eftersom att jag har ett väldigt stillasittande jobb så var träningen det enda som gav mig någon som helst motion. Jag arbetar också en bit utanför Halmstad så att det var aldrig något alternativ att ta en promenad till jobbet. Men nu är det iallafall dags för en förändring, så nu kör vi!  


Kommentarer är stängda.