Sitter hemma med bokföringen

Sitter hemma med bokföringen

God dagens bloggen och alla läsare!

Jag sitter idag och arbetar hemifrån med företagets bokföring. Det är definitivt med delade åsikter som jag sitter vid mitt skrivbord hemma i Avesta och tar mig an dessa arbetsuppgifter. Självklart är det alltid skönt att inte behöva fixa sig utan man kan sitta i sina mjukiskläder och jobba. Jag behöver heller inte åka någonstans och det är ingen som märker om jag tar en liten paus då och då, men det här är inte bara en dans på rosor ska ni veta. Bokföring kan vara något av det tråkigaste som finns, speciellt om man inte är någon höjdare på siffror. Det värsta av allt är att det ändå måste göras och den här gången är det jag som får fixa det. Man kan givetvis ta hjälp av en redovisningsbyrå men det ser jag i dagsläget som en väldigt onödig utgift, med tanke på att vi än så länge inte omsätter så stora summor. Då är det bättre att vi sköter det själva under tiden så får vi se hur affärerna går, i framtiden så kan det mycket väl vara som så att vi anställer en revisor som sköter våran bokföring och alla andra liknande tjänster. I slutändan är detta något som alltid måste hanteras korrekt och trots att jag inte är något mattegeni så vet jag ändå vad jag gör för något. Det sen får vi inte glömma den viktiga lilla detaljen att jag får jobba hemifrån, utöver arbetsuppgifterna så är det fantastiskt skönt att ibland kunna sitta hemma och arbeta. Jag har lagt in lite mat i ugnen som snart är klar så att jag kan käka lite lunch samtidigt som jag arbetar. Alltid när jag sitter hemma och arbetar så vill jag få klart allt arbete så fort som möjligt så att jag bara kan ta det lugnt sen.  


Kommentarer är stängda.