Väntar på en transport

Väntar på en transport

Hej på er!

Nu har det gått några dagar sedan jag flyttade från Kristianstad och det har inte hänt så mycket egentligen förutom att jag råkade glömma en flyttlåda i min gamla lägenhet. Så förhoppningsvis så kommer det en transport här om några dagar med det som jag har glömt. Jag vet inte riktigt exakt vad som ligger i den kvarglömda lådan, min packning var inte så genomtänkt utan jag fyllde upp alla min flyttlådor med saker från lite olika rum. Så det har vad jag skulle beskriva varit ett organiserat kaos, men förhoppningsvis är det i den lådan som mina köksredskap ligger, det hade varit tråkigt om jag hade slarvat bort dem. Även en av mina favorittröjor verkar vara försvunnen och det skulle inte förvåna mig om den ligger där i också. Det var faktiskt min gamla hyresvärd som ringde och frågade om jag hade glömt någonting i lägenheten. Snabbt som ögat fick jag slå en signal till någon transportfirma för att ordna med en transport av lådan hit, jag bor ungefär 20 mil ifrån Kristianstad och har inte tillgång till någon bil inom de närmaste månaderna så möjligheten att kunna åka ner för att hämta en flyttlåda existerade inte riktigt. Men nu är det iallafall löst så det kommer en transport hit i dagarna och sen kan jag lämna hela den här flyttprocessen bakom mig. Jag börjar mitt nya jobb om en vecka och jag är riktigt spänd på det, det ska bli kul att få lämna en ganska tuff period i livet bakom sig och få starta ett nytt kapitel med nya möjligheter. Det här jobbet och livet kommer nog passa mig betydligt bättre än det dystra livet jag hade i Kristianstad, även fast det var en väldigt mysig stad så var det inte alls rätt för mig.  


Kommentarer är stängda.