Plåtslagare längre ner på gatan

Plåtslagare längre ner på gatan

Hej där!

Jag hoppas att ni mår bra idag och att ni har haft en strålande helg, själv sitter jag på min balkong och blickar ut över kvarteret. Det är inte mycket som händer på gatan här idag, några plåtslagare har fullt upp med en av villorna och det brevbäraren har kört förbi. Utöver de händelserna så är det väldigt lugnt här, men det är ganska så skönt om jag ska vara ärlig. Jag sitter med en bok i handen och med en kopp te ståendes på bordet, solen skiner över Trollhättan och jag är ledig från jobbet. Med andra ord så är det en strålande dag som jag bjuds på och förhoppningsvis håller det i sig resten av veckan. Plåtslagare förresten, det hade jag verkligen behövt kontakta för att lägga om taket i sommarstugan, det är sprickor i några av takplattorna och sen börjar de bli riktigt smutsiga. Om det inte hade varit för sprickorna så hade jag nog bara åkt ner och spolat rent taket men nu känner jag att det är lika bra att byta ut taket helt och hållet. Taket slits väldigt mycket där nere och jag vet inte varför det slits mer där nere, men så är fallet och då får jag åtgärda det. Eller en plåtslagare får ordna upp det naturligtvis, jag ger mig inte upp på något tak för att göra byta ut takplattorna. Inte nog med att jag inte vet hur man gör utan jag är även väldigt höjdrädd, så jag och tak går inte riktigt hand i hand om man säger så. Frågan är vad man ska göra nu resten av dagen, jag har läst ut nästan hela boken på två dagar så jag tänker att det snart är dags för en paus. Vi får se vad jag ska hitta på, håll er uppdaterade!


Kommentarer är stängda.